Ohjelmapalvelut

Superfiilis Aarrekartta Koulutus

Superfiiliksen perustaja ja omistaja Mervi "SuperMepa" Hämäläinen järjestää ryhmille todella inspiroivan Superfiilis aarrekartta koulutuksen. Aarrekartta koulutuksessa tehdään erilaisia harjoituksia tuomaan esille omaa sisäistä potentiaalia. Tehdään energeettisiä harjoituksia, askareellaan aarrekartat ja ankkuroidaan omat unelmat kehoon ja mieleen. Sopii myös polttariporukalle, työporukalle, sekä muille yhteisöille. Aarrekartta koulutus kestää 6h.

HINNAT RYHMILLE:
3hlö 360e
4hlö 400e
5hlö 450e
6hlö 480e
Myös isommat ryhmät mahtuvat 
Varaa kurssi ryhmällesi, tai tee tarjouspyyntö työyhteisölllesi!
Koulutusta voidaan myös räätälöidä lyhyemmäksi.
mervi@superfiilis.fi 

Nauruterapia

Superfiiliksessä järjestetään Nauruterapiaa pienille ryhmille! Nauruharjoituksiin yhdistyvät kiinalainen lääketiede, elementit, akupisteet, kehotietoisuus, chakrat ja henkisyys. Puhumme mm. positiivisuudesta ja täyden potentiaalin esiintuomisesta. Nauruterapian kesto on 60min.

HINNAT RYHMILLE:
3hlö 126e
4hlö 150e
5hlö 175e
6hlö 195e

Myös isommat ryhmät mahtuvat!  

Varaa aika ryhmällesi tai tee tarjouspyyntö työyhteisöllesi: mervi@superfiilis.fi

Kolmen Idän Tietäjää-Paketti

Tiimimme vetää teille huumorin ja hauskuuden kautta porukan yhteishengen kohottamista! Sisältää mm. idän filosofiaa pienellä twistillä, nauruterapiaa, minihoitoja, leikkimielisiä tehtäviä ja valintanne mukaan muuta ohjelmaa! Paketti sopii esim. tyky- tai virkistyspäiväksi tai polttariporukalle. Lisämaksusta saa tarjoilut ryhmille.

Kysy lisää ja laita tarjouspyyntö mervi@superfiilis.fi

Teehuone /
Tea Tasting

Superfiiliksessä voit kokea monenlaisia tee-elämyksiä!

Järjestämme tee-pajoja ja -iltamia eri teemojen mukaan (m.m. idän henkäys, villiyrtit, naisellisuus). Voit myös toivoa omalla teemalla!

Järjestämme Teehuoneita Pop-Up periaatteella tai voit tilata omalle porukallesi teehuone elämyksen!

Ota yhteyttä: mervi@superfiilis.fi 

Yrttibaari & Fantasia Elämyskahvila

Järjestämme Pop-Up periaatteella tiloissamme kahvilapäiviä, jolloin pääset kokeilemaan Suomen luonnon antimia herkkulautaselta! Järjestämme myös illallisia eri teemoin, seuraa meitä Instagramissa mihin päivitämme tulevat tapahtumapäivät.

Haluatko järjestää omalle kaveriporukallesi tai työyhteisöllesi elämyksellisen kokemuksen Superfiiliksessä? Meiltä voi tilata ruuat ja ohjelman toiveiden mukaan. Yksityistilaisuuksiin saa tuoda myös omat alkoholijuomat mukana!

Ota yhteyttä: mervi@superfiilis.fi

Burleski Show

Tarjoamme monipuolisia burleskiesityksiä ympäri Suomen. Rakennamme shown sinun toiveiden ja teemojen mukaisesti, ja pidämme huolta että yleisö lähtee kotiin haltioituneina!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: superfiilisproduction@gmail.com

Burleski Workshop

Superfiiliksessä burleskitaiteilijat järjestävät burleskitanssin perusopetusta ja workshoppeja erilaisten teemojen ympärillä. Seuraavat workshopit alkavat elokuussa 2024.

Voit myös tilata meiltä omalle ryhmällesi burleskiworkshopin, esim. polttareihin, työn virkistyspäivälle tai synttäreille.

Pyydä tarjous: superfiilisproduction@gmail.com

Polttaripaketti

Järjestä ikimuistoiset polttarit Superfiiliksessä! Räätälöimme ohjelman sinun toiveiden mukaisesti, joten ota yhteyttä niin ruvetaan suunnittelemaan!

Ota yhteyttä: superfiilisproduction@gmail.com 

Vuokraa tilojamme!

Tarvitsetko tiloja tuleviin juhliisi tai muuhun tilaisuuteen?

Intiimit tilamme Kruununhaassa on tilaa max. 30 vieraalle, ja vieraiden käytössä on keittiö varusteineen. Voit tuoda omat ruuat ja juomat, tai vaihtoehtoisesti tilata meiltä catering-palvelun.

Ota yhteyttä ja neuvotellaan sinulle sopiva paketti - tai piipahda paikan päällä!

superfiilisproduction@gmail.com